Opskrift til en stor portion
230 g speltflager
150 g grofthakkede mandler
100 g hasselnødder
100 g grofthakkede valnødder
50 g sesamfrø
50 g græskarkerner
50 g hørfrø
100 g kokosmel
120 g dadler
1 tsk vaniliepulver
2 tsk kanel
80 g kokosolie
40 g akaciehonning
Smelt kokosolie og honning i en gryde ved svag varme. Skær dadlerne i mindre stykker. Bland de øvrige ingredienser i en stor skål, tilsæt dadlerne og vend med den smeltede olie/honning. Sørg for at vende blandingen godt rundt. Hæld blandingen på en bradepande beklædt med bagepapir og bag i ca. 20 min ved 180 gr. (Ikke varmluft). Vend blandingen flere gange undervejs.
Køl blandingen af og opbevar på glas el dåser.
Istedet for dadler, kan der tilsættes tørrede abrikoser, tranebær, blåbær el. rosiner, dog helst efter bagningen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar