Sider

OM MIG

Jeg hedder Annette, er 29 30 år og bor på Frederiksberg med min dejlige kæreste. Til daglig er jeg sygeplejerske på en akutmodtagelse, en travl og sommetider hektisk hverdag - men jeg elsker det!

Er engageret hækler og kaster mig ofte over nye, og sommetider lidt for ambitiøse projekter med hæklenålen.

Jeg elsker at male.

Tre ting jeg ikke kan leve uden er min iphone, nutella (gerne Blomsterbergs hjemmelavede, mums) og lakrids lakrids lakrids. Lakrids er det nye søde!

Mener at verdens bedste øl kommer fra Refsvindinge, Fyn.

Elsker at stå i køkkenet og er specielt inspireret af brd. Price, Blomsterberg og Meyer, Meyers hindbærsnitter iøvrigt er to die for!

Min helt store afhængighed er Chanel le vernis og Converse all star - som jeg aldrig får nok af og glædeligt slæber med hjem i kufferten.

Jeg sætter stor pris på at rejse! Specielt Asien og USA er et hit, og hvis dele af ferien kan tilbringes under vand, så bliver det næsten ikke bedre.

3 kommentarer:

 1. Jeg savner lige en e-mailadresse til dig :)

  SvarSlet
 2. Hej Christina
  Jeg kan kontaktes på gisselbaek@gmail.com

  MVH
  Annette

  SvarSlet
 3. Hej annette
  Jeg har også fået lavet en stor dejlig abe, men nu står jeg med det problem at jeg ved ikke hvordan jeg skal sy arme og ben fast, er bange for at snoren/garnet ikke kan holde hvis den skal hænge, de små har jeg brugt tryk knapper til fordi jeg synes at det fungerede bedre når man blev ved med at bøje armene.
  Hvordan løste du det? Eller har du et godt råd, tror ikke at tryk knapper vil holde i denne her ;0)
  Med venlig hilsen trine lund

  SvarSlet