Sider

27.11.2014

Jule-krea

Julen nærmer sig og jeg er selvfølgelig gået all in på jule-krea her op til december. I kan se et lille udpluk af hvad jeg har lavet samt link til eventuelle opskrifter herunder.Se opskriften til denne fine hæklede Rudolf HER
Paperdiamonds, se guide HER. Jeg har tegnet mønsteret med en blå posca tusch i str. 0.9-1.3 (kan købes i Panduro hobby)

Julestjerner og ornamenter fra Søstrene Grene
3 kommentarer:

 1. Hej,

  Beklager at jeg skriver til dette oplæg når nu det handler om noget andet.. men ville være sikker på at du så det og at jeg fik et svar:)

  Ja det handler desværre om den hæklede abe ;)

  Jeg har tænkt lidt på om du ikke kan dele basen for kroppen og hovedet? da disse absolut ikke kan kaldes hverken ikoniske eller noget som helst fra Kay B... jeg tænker at du gerne må dele selve kroppen og hovedet (dog uden de hvide ting) da dette kun er en base for en hæklet dukke.. Jeg vil med glæde skrive en mail til Rosendahl og spørge hvis det hjælper:)

  Hilsen Simone B.

  SvarSlet
 2. Hej Simone,

  Jeg har netop set dit indlæg. Har Du mailadressen til hende Du har kontaktet fra Rosendahl, for så tager jeg kontakt til hende ang. aben??

  SvarSlet
 3. Har netop set på en anden blog hvor der er en anden kvinde der har hæklet aben at hun har lagt opskriften på aben op igen. Fordi rosendahl eftersigende skulle havde gået med til det

  SvarSlet