Sider

04.01.2014

Nyt hækleprojekt....

Efter at have hæklet alverdens julepynt og julegaver i december måned, tænker jeg at der nu må hækles lidt til eget brug. Jeg har længe ville hækle en puf til vores lænestol i stuen og nu er jeg så småt kommet igang. Jeg følger ikke nogen opskrift, men laver min egen undervejs, som jeg lover kommer på bloggen når projektet engang er færdigt. Det er jo ikke lige sådan at hækle med zpagetti garn, ved af erfaring at man hurtigt bliver træt i fingrene. Så der skal holdes en del pauser undervejs. Nå men so far so good.

2 kommentarer:

  1. Flot farve på garnet. :) Har selv 2 puffer stående i zpaghetti. Ved ikke hvad du vil have indeni puffen, men kan klart anbefale en fast skumpølle som denne: http://www.skumhuset.dk/p/kiler-og-pller.html . Det er en fast skumpølle, som er så fast, at puffen også kan bruges som siddeplads. Jeg startede med at fylde med en dyne, men så faldt den let sammen og kunne ikke bruges som siddeplads. Så købte en pølle i 30x40, kvalitet 30 kg, og den er guld værd! Puffen benyttes dagligt. Glæder mig til at se dit færdige resultat. :)

    SvarSlet
  2. Hej Mariane, tak for din kommentar. Jeg er egentlig blevet færdig med puffen, men er ikke helt tilfreds. Det største problem er at der ikke er nok fyld i, til trods for en dyne og to puder, så den falder sammen når man sætter sig. Jeg vil da klart overveje at bestille fra skumhuset, så den bliver mere brugbar...

    SvarSlet