Sider

13.02.2014

Peanutbutter/banan is

Forrige weekend havde jeg igen igen gang i ismaskinen, som jeg fik af brormand da jeg blev 30. I anledning af superbowl blev det en lidt amerikansk inspireret is med peanutbutter. Jeg er svært glad for peanutbutter,  helst den crunchy, næsten ligeså begejstret som for nutella, men har aldrig prøvet det i is. Det fungerede rigtig godt sammen med banan. Isen blev overraskende frisk og ikke nær så tung som frygtet. Og så er den MEGET nem at lave, hvis man ellers ligger inde med en ismaskine.

Opskrift til ca. 2 personer

2 store modne bananer (el. 3 små)
3 dl. piskefløde
75 g sukker
saft af ca. ½ citron
2 spsk crunchy peanutbutter

Mos bananerne sammen med sukker og citronsaft. Tilsæt fløden og bland godt sammen. Hæld massen i ismaskinen. Efter ca. 30 minutter eller når isen er mere fast i konsistensen tilsættes de 2 spsk. peanutbutter (helst i mindre "klatter"). Det er vigtigt, at isen ikke er flydende når peanutbutteren tilsættes, da det så vil blive blandet fuldstændig ind i isen. Jeg synes det er lækkert, at man kan antyde at isen indeholder peanutbutter.


1 kommentar:

 1. Hej!

  Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.

  Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.

  Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.

  For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

  Hav en dejlig dag!

  Med venlig hilsen
  - Elin, Findeopskrifter.dk

  SvarSlet