Sider

18/04/2013

Så gik der atter palæo i den......

Hvad der startede som "flad mave" knækbrød endte pludselig som palæo, da jeg opdagede at der ikke var mere rugmel i skuffen. 




Opskrift

1 1/2 dl mandler
1 dl hasselnødder
1 dl cashewnødder
1 dl sesamfrø
1/2 dl hørfrø
1 dl græskarkerner
2 æg
1 tsk salt
1 dl vand
Lidt olivenolie

Blend hasselnødder, cashewnødder og mandler. Bland "nøddemelet" med hørfrø, sesamfrø og græskarkerner. Tilsæt de to æg, vand, olivenolie og salt, og rør massen godt sammen. Massen kan godt virke meget våd, men lad den hvile 30-60 minutter, så kernerne rigtigt kan trække væske til sig. Fordel på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk massen flad og "skær" firkanter i den størrelse knækbrødene ønskes. Bag ca. 2 timer ved 150 grader. 

Og voila palæo knækbrød. Tænker at man også kan lave en variation med kanel, der kan bruges som mellemmåltid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar