Til ca. 6 personer brugte jeg;
225 g god hvid chokolade
3 3/4 dl piskefløde
9 pasteuriserede æggeblommer
75 g sukker
9 passionsfrugter
1 blad husblas
Ca. 1 dl vand
Sukker
Evt. Lakrids pulver
Hak den hvide chokolade groft og smelt forsigtigt over et vandbad. Pisk fløden til skum. Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt, og bland det smeltede hvide chokolade i. Vend forsigtigt flødeskummen i blandingen lidt efter lidt. Fordel moussen i portionsglas og sæt på køl i min. 4 timer.
Halver passionsfrugterne og skrab frugtkødet ud og ned i en gryde. Tilsæt 1 dl vand samt lidt sukker. Lad det koge op og tag af varmen. Opblød husblas i lidt vand. Si kernene fra passionsfrugterne og lad det køle af en smule. Tilsæt husblas. Hæld forsigtigt passionfrugtsaften over den hvide chokolademousse, når moussen har sat sig efter et par timer.
Jeg dryssede lidt raw liquoricepowder fra Johan Bülow på inden servering. Mums!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar